Kennismaken met: Ingeborg Dijkstra (kandidaat nr. 1)

Ingeborg Dijkstra-Verbeek.jpeg
cu+limburg+logo+2.png
Door ChristenUnie Limburg op 24 januari 2022 om 19:30

Kennismaken met: Ingeborg Dijkstra (kandidaat nr. 1)

Ingeborg Dijkstra (1970) voelt zich letterlijk geroepen om zich voor de ChristenUnie in te zetten. De laatste jaren is ze steeds meer overtuigd geraakt om haar christelijke stem in de politiek te laten horen. Daarbij beschikt ze over veel werkervaring in diverse landen en brede mensenkennis vanuit haar onderwijs- en opvoedingswerk als pedagoog en leerkracht.

Ze heeft het lef om in gesprek te gaan en heeft in inmiddels ervaren hoe de contacten buiten de vergaderzaal vaak de belangrijkste zijn. Ze drinkt graag een kopje koffie, een wijntje of een biertje, terwijl ze luistert naar wat de ander beweegt en/of zorgen baart.

Zowel in haar werk als privé is Ingeborg graag bij mensen. Ze gelooft dat iedereen waardevol is. Of je nu heel jong bent of al wat ouder: iedereen doet ertoe! Ze wil zich sterk maken voor een samenleving waarin er plek is voor iedereen om zijn/ haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Vooral voor diegenen voor wie het volgen van een opleiding, de kans op een baan of het leven in algemene zin wat ingewikkelder is, wil Ingeborg zich inzetten. 

Onder het motto SAMEN RECHT DOEN wil Ingeborg graag concreet aan de slag gaan in de gemeenteraad. De komende verkiezingen gaan over mensen. Over jou en over mij. Over onze ouders, onze kinderen, onze buren, de leraren op school, onze werkgever en onze werknemers. Ze gaan over ons en de manier van samenleven in Maastricht. 

  • SAMEN, omdat we willen benadrukken dat niemand het alleen hoeft te doen. En ook omdat de overheid pas goed functioneert als zij samen werkt met inwoners.
  • RECHT, omdat ieder mens telt en we tegen onrecht willen strijden.
  • DOEN, omdat onze woorden pas inhoud krijgen als we in beweging komen.

Labels: , ,